Rubrik Saknas




Ibland vill man väll ta konstiga bilder med en ny sak? Nejmen, idag så var jag nere i centrum och köpte denna lilla sak. Kostade bara 49:- och så köpte jag den. Jag ville ha något nytt till mitt tråkiga skrivbord :P


Önskelista 2011


Jupp, väldigt lite i år, eller? Heh men allt finns på cdon och där är det jätte billigt enligt mej :)

1. När jag hör din röst (twilight bok) - 49 kr + frakt 29 kr
2. Starshine Legacy 2 - 19 kr + frakt 29 kr
3. Starshine Legacy 3 - 19 kr + frakt 29 kr
4. The Sims 2 Fritid - 99 kr + frakt 29 kr
5. The sims 2 Livet i lägenhet - 99 kr + frakt 29 kr
6. The Sims 2 något prylpaket - 99 kr + frakt 29 kr


Och så önskar jag mej en kamera, hihi, så det blir 7 saker ;P Och jag kanske får nåt jag inte önskat mej, vem vet? :D

Men nu ska jag spela lite är uttråkad, hihi, bye :)


Har man tråkigt så har man



Kom på posten idag


YESYES, köpte ju detta på cdon.com ^^ Det går bara 2 dagar och man får sakerna, vilket är OTROLIGT fort! :D Dom kommer i brevlådan fast stora saker får man hämta vid ViPulsen eller något sånt, men där jag bor får man hämta stora saker på ViPulsen haha cx Men nu ska jag installera mitt spel och boken ska jag ha vid min säng och börja läsa ikväll, bye! <3


YAY




Yay tack mami :3 Hon beställde "Om jag kunde drömma (twilight bok)" och The sims 2 livet som student! :D YAY fatta hur glad jag är! 8D Älskar twilight serierna c: Men aja, allt kommer om några dagar men nu måste jag göra läxan mina föräldrar får utbrott o.O Men aja bye! :D


Utvecklingsamtal

Jau, ska ha det alldels snart ;_;
Hatar utvecklingsamtal, min lärare ska prata om min berättelse som jag fick börja om! Men min nya berättelse är inte ens klar och jag är bara i mitten på berättelsen... och jag ska bli klar imorgon. FAN säger jag bara :( Men nu ska jag spela lite innan jag går iväg ^^ Byebye!





Tog ett till hål i örat igår man kanske inte ser, men det är den gula lilla pluppen ^^ Ser ut som en jagvetintevad, lol, men ja hejdå :D


Happy tjej!

Yesyes, i'm happy today! :D Snart har jag lärt mej låten Only girl av Rihanna på piano! Och så fick jag detta meddelande (↓) på goSupermodel och ni som inte vet vad goSupermodel är så är det en tjej sida där man kan spela, chatta osv.



Och igår så laddade jag upp en video på youtube när jag spelar "We wish you a merry chirstmas" på piano och här är videon :3 OBS! Glömde en sak i slutet så ja.

Och det som var helt failat: Jag började att spela när mitt piano/keyboard inte ens var på O.o Som ni kanske hörde sen att jag satte på det och sänkte ljudet c:

Men aja, nu ska jag shoppa loss i Zipper med mitt present kort! 8D bye! <3


11/11-11

Haha, ja det är det idag :)
Vi satt i klassrummet och hade biologi idag och sen när klockan blev 11:11 så skrek alla "Klockan är 11:11 nu!", heh, ganska kul faktist ;) Detta händer också nästa år fast 12/12-12 12:12 haha :) Men nu har jag iaf tråkigt så jag tänkte städa mitt rum lite och lyssna på Eric Saades låt "hotter than fire" :)



Nu har jag inget att säga mer, hejdå! :)

Eller jo. Vi måste skriva en roman om hur en bebis kom till. Vi kollade på en film när några hade... ni vet vad. Tja... vissa skrattade väll åt "filmen" och vissa kollade bort hela tiden. Men snart måste jag börja på min roman. Vet inte vad jag ska skriva HEHEHEHEHE. Men aja, nu ska jag säga hejdå, så hejdå!


Tråk

Hej :]
Idag har jag varit i skolan, astråkigt, vi håller på med våra berättelser som vi ska ha till utvecklingsamtal och nationella läsdagen -.- Men aja, jag fick börja om hela min berättelse och jag kommer inte hinna bli klar för att jag har utvecklingsamtal på tisdag, argh... Efter skolan åkte jag till Rådsparken med Hanna, jag råka sätta mej i kaninbajs där ;_; Men ah, jag har astråkigt nu så jag försökte fixa ett spel på datorn... ._. Det går inge bra. Men jaja, orkar inte mer så jag ska kolla på TV :)

Hejdå!


Åh jag dör snart

Ja, jag har inte bloggat på flera år känns det som men jag vill börja blogga igen. Men aja, idag har jag varit i skolan, jag har varit trött hela dan, jag menar, höslovet är nu slut. Jag orkar inte mer :( Men ah, vi har haft gympa och efter det har jag ONT I MINA BEN OCH FÖTTER JAG ORKAR INTE MER OCH JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG SKA UPPREPA "JAG ORKAR INTE MER" ._. HEH, men jag har gjort lite kläder till The sims 2 i Body shop. Bilder på några tröjor jag gjort:

Man kanske inte ser så bra på vissa tröjor men aja. Har också gjort klänningar, byxor m.m men orkar inte lägga upp bilder på dom, lol :c Men nu kollar jag på Waterwörld och spelar lite. Men jag har lust att göra mer kläder till sims2 och det tänker jag göra. Så hejdå :3


"MEDDELANDE TILL MICRO I MIN KLASS, INGEN ANNAN BEHÖVER LÄSA DETTA: om du har läst detta inlägg så berätta för mej imorgon i skolan att du har läst detta inlägg. För du säger att du läser min blogg hela tiden fast jag tror du ljuger för du ljuger typ hela tiden 3:"


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!